Buna ziua,am cumparat o garsoniera si la incheierea contractului nu mi s-a spus ca abia ulterior cumpararii si,evident ,pe banii mei va trebui sa ma bransez la enel.Mentionez ca in bloc este curent dar,cred,ca ne e tocmai legal.Ce am de facut ca sa pot evita plata din banii mei?
Cititi cu atentie contractul de vanzare-cumparare pe care l-ati semnat. Acolo trebuie sa scrie despre asigurarea utilitatilor - energie electrica, gaze, apa rece, apa calda, etc. si racordarea la canalizare.
Daca ati semnat ca sunteti de acord fara contor electric montat si racord la lumina sunteti bun de plata.
Pai ,am inteles de la administrator ca bransarea costa 2000lei.La noi deasupra usii este un contuar dar factura era la comun si,in functie de cat consuma fiecare,ni se punea la intretinere
Antik a scris:
mergeti la enel incheiati un nou contract nu va costa nimic .
Contract enel
cls
Buna ziua. Am cumparat anul trecut un apartament de la un dezvoltator care nu a depus nici un efort pentru a solicita incheierea contractelor individuale la ... (vezi toată discuția)
Plata apa pluviala
cmd_ro
Un locatar sa separat cu apa rece si calda de asociatia de proprietari , avand centrala termica ,platind factura pentru apa rece la regia de apa , mai plateste ... (vezi toată discuția)