Bună seara! Marea mea problema este următoarea:Am avut proces cu vecinii mei legat de terenul din spatele caselor noastre! Am câștigat în prima instanta, au făcut recurs și au câștigat ei, hotararea lor fiind definitiva! Am încercat un recurs dar nu s-a aprobat! Menționez ca terenul a fost la noi în C. F., intabulat în titlu de proprietate al nostru, avem acte de donatiune pe respectivul teren și cu toate acestea l-au câștigat ei! Va rog frumos sa îmi spuneți ce as mai putea face, cum as mai putea ataca acea hotărâre definitiva
Bună ziua! Am o mare nelămurire! Am avut un proces cu vecinii în legătură cu pământul din spatele caselor noastre! Am câștigat în prima instanta, au făcut recurs și acolo au câștigat ei cu toate ca nu au niciun act pe bucata de pământ câștigată! Hotararea Tribunalului a fost definitiva și am făcut recurs cu toate ca mi s-a spus ca nu va fi aprobat! Azi am primit citație de la Curtea de Apel ca primul termen de judecata este în data de 27.09.2020! Întrebarea mea este:S-a aprobat acel recurs?