avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nelămurire recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nelămurire recurs

Bună ziua! Am o mare nelămurire! Am avut un proces cu vecinii în legătură cu pământul din spatele caselor noastre! Am câștigat în prima instanta, au făcut recurs și acolo au câștigat ei cu toate ca nu au niciun act pe bucata de pământ câștigată! Hotararea Tribunalului a fost definitiva și am făcut recurs cu toate ca mi s-a spus ca nu va fi aprobat! Azi am primit citație de la Curtea de Apel ca primul termen de judecata este în data de 27.09.2020! Întrebarea mea este:S-a aprobat acel recurs?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:49, 27 Iulie 2020
nu inseamna ca s-a aprobat ci urmeaza sa se judece.trebuie sa va prezentati la termenul din sept.,pregatiti-va apararea in sustinerea recursului,vedeti sa fie timbrat corespunzator,dar mai bine angajati-va un avocat.
Buna ziua,
NU dar instanta este obligata sa constate ca acea cale de atac nu este admisa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - a facut recurs ionut c ionut c Am castigat prima faza a divortului (la judecatorie) ,a introdus apel - l-a pierdut ca netimbrat,iar acum a introdus recurs. Avand in vedere ca eu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare mihaela_1968 mihaela_1968 Am avut un proces cu Casa Judeteana de Pensii pentru recunoasterea grupei. Am castigat la Tribunalul Gorj, ei au facut apel, si la Curtea de Apel li s-a admis ... (vezi toată discuția)
Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? ... Narcisa_ Narcisa_ Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? Instanta de recurs ca retrimite spre rejudecare instanței inferioare? Recurenta a ... (vezi toată discuția)