avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara! Marea mea problema este următoarea:Am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara! Marea mea problema este următoarea:Am avut proces ...

Bună seara! Marea mea problema este următoarea:Am avut proces cu vecinii mei legat de terenul din spatele caselor noastre! Am câștigat în prima instanta, au făcut recurs și au câștigat ei, hotararea lor fiind definitiva! Am încercat un recurs dar nu s-a aprobat! Menționez ca terenul a fost la noi în C. F., intabulat în titlu de proprietate al nostru, avem acte de donatiune pe respectivul teren și cu toate acestea l-au câștigat ei! Va rog frumos sa îmi spuneți ce as mai putea face, cum as mai putea ataca acea hotărâre definitiva
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine , Avocat 17:48, 30 Septembrie 2020
Răspunsul este că depinde de toate actele pe care le aveți dumneavoastră, pe care le au vecinii și motivarea instanțelor. Strângeți toate acestea și discutați cu un avocat. Trebuie analiză..

Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2020
gi-jane2, moderator
Buna ziua,

Trebuie analizata hotărârea pronunțată si documentele pe care le dețineți cu privire la casa. Singura soluție ar fi formularea unei revizuiri sau a unei contestații în anulare. Ma gândesc și la posibilitatea anularii titlului lor de proprietate, însă, fara a cunoaște datele concrete ale spetei nu ma pot pronunta.

O zi buna.
Cu stima,
Av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o problema cu vecinul meu . in 2015 a facut ... Stefyeu Stefyeu Buna ziua, am si eu o problema cu vecinul meu . In 2015 a facut masuratoare topografica pentru a isi trece tot pamantul in acte ( iesirea din indiviziune si ... (vezi toată discuția)
Problema proprietate Ali a Ali a Bună ziua, părinți meu au avut o casă bătrânesca mostenita de la părinți cu acte, în urma inundațiilor din 2008 casa a fost distrusă, iar ca urmare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. detin un teren intravilan la care nu am drum de acces. ... raluca_str raluca_str Buna ziua. Detin un teren intravilan la care nu am drum de acces. Momentan, accesul la teren se face prin proprietatile mai multor vecini, doar pe jos. Ce ... (vezi toată discuția)