Buna seara!
Detin un site de pe care se pot trimite mesaje gratuite si as avea si eu cateva intrebari sa va pun.
In primul rand as dori sa stiu daca este ceva ilegal in acest site. (nu am firma deoarece site-ul e non-profit momentan)
In al doilea rand as dori sa stiu ce se poate intampla in aceasta situatie:
O doamna avocat (cred) a timis un mesaj unei doamne astfel:
"Dna. M*** D***** S*******, client O******* nr. ********, prin prezenta va invit maine 15.09 la sediul nostru din Str. Horia Macelariu nr. 61 sector 1, in vederea stingerii facturii nr. ************* in valoare de 277.39 lei plus penalizari de intarziere de 36.08 lei. In caz de neprezentare va vom da in Judecata in vederea recuperarii sumei restante. Avocat I**** A******* R*****. " (numele au fost cenzurate de mine)
Si in aceasta seara sotul femei care a primit sms-ul a sunat-o pe sora mea, care ma ajuta cu trimiterea mesajelor, sa o ameninte ca dumnealui este avocat, ca va da numarul politiei si ca imi va inchide site-ul deoarece dumnealui crede ca nu este legal.
Este vreo infractiune in acest caz? Cum as putea sa ma apar? Nu as mai vrea sa o sune pe sora mea sa o injure si sa o ameninte, ea fiind nevinovata.
Buna seara !
Ma numesc Fluturel Vlad , sunt din judetul iasi si am 13 ani .
In urma cu o saptamana am fost cu un baiat la un magazin din zona unde locuiesc , acel baiat a furat de acolo un mp4 , in acel moment eu aveam alt mp4 in mana si nu stiam ce sa fac sa las mp4 si sa fug ( daca ramaneam ma oprea si ma intreba datele baiatului care a furat mp4 ) sau sa fug cu tot cu mp4 ?!
Din nefericire am ales sa fug cu tot cu mp4 .
Peste cateva zile patronul magazinului s-a dus la usa acelui baiat deoarece ai stateau vizavi si ii cunostea parintii baiatului .
A-2-a zi a venit baiatul la mine ,mi-a explicat cum sta treaba si ca trebuie sa ii aduc patronului magazinului mp4 ( dar mp4 meu a fost furat de la mine , de un baiat mai mare )sau banii pe mp4 ( adica 85 ron ) ori vine patronul si vorbeste cu parintii mei sau face plangere la politie.
M-am inteles cu patronul sa ii dau banii pe mp4 , cate 10 ron pe zi ..... i-am adus in prima zi 10 ron , dar in urmatoarele zile nu am mai avut de unde sa ii dau bani asa ca nu i-am mai dat nimic .
Si acum cateva ore mi-a zis acel baiat ca patronul magazinului v-a veni maine la mine la usa si ca a facut plangere la politie si trebuie sa ma prezint la tribunal .
Cum pot sa scap din aceasta problema ? Imi pare foarte rau ca am intrat in acest anturaj , si m-am jurat ca nu mai stau cu asemenea baieti .
VA ROG DIN SUFLET AJUTATI-MA SA SCAP DIN ACEASTA PROBLEMA !
SAU DATIMI UN SFAT CARE SA IMI FIE DE FOLOS IN PROCES !!
VA ROG DIN INIMA !
:((:((:((