avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Activitate otiliamarc

Activitate otiliamarc

As avea o intrebare, sunt mama a unui copil de 7 ani diagnosticat cu ADHD, tatal copilului a incetat sa achite pensia de intretinere in ultimul an. Am deschis un proces la tribunal, iar politia a facut demersurile necesare pentru obtinerea acestei datorii. Mentionez ca tatal copilului, este cetatean Non-UE, locuieste in Romania, abandon de familie, In conditiile in care tatal inapoiaza suma pentru un an de zile, asa cum apare in proces, scapa fara cazier nepatat? Intreb acest lucru deoarece tatal copilului a despus acetele pentru CETATENIE ROMANA, mai bine de un an, si nu doreste sa ajute copilul bolnav, ci dimportiva, achita doar cand are nevoie de documente pentru sedere pe teritoriul Romaniei. Multumesc!
Va multumesc pentru raspuns ! Primul sot nu mai este in tara, este si el, cetatean strain. Acest lucru m ar ajuta?
Sunt divortata si am in custodie comuna un copil minor de 3 ani cu hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. M-am recasatorit cu un cetatean strain și vreau sa ma mut in tara actualului sot impreuna cu copilul meu. In ce conditii voi putea parasi tara impreuna cu copilul meu daca nu am acordul tatalui ? Va multumesc anticipat!