avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cazier patat - pensie de intretinere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cazier patat - pensie de intretinere

As avea o intrebare, sunt mama a unui copil de 7 ani diagnosticat cu ADHD, tatal copilului a incetat sa achite pensia de intretinere in ultimul an. Am deschis un proces la tribunal, iar politia a facut demersurile necesare pentru obtinerea acestei datorii. Mentionez ca tatal copilului, este cetatean Non-UE, locuieste in Romania, abandon de familie, In conditiile in care tatal inapoiaza suma pentru un an de zile, asa cum apare in proces, scapa fara cazier nepatat? Intreb acest lucru deoarece tatal copilului a despus acetele pentru CETATENIE ROMANA, mai bine de un an, si nu doreste sa ajute copilul bolnav, ci dimportiva, achita doar cand are nevoie de documente pentru sedere pe teritoriul Romaniei. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2024
otiliamarc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:30, 4 Ianuarie 2024
Gasiti aici detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , va rog sa îmi recomandați un avocat/ jurist cu ... Ana_Gincota Ana_Gincota Buna ziua , va rog sa îmi recomandați un avocat/ jurist cu experiența în dreptul familiei și redobândire cetățenie romana , punctual pentru ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere petru un refugiat politic lyteon lyteon Buna ziua. In urma cu 5 ani un cetatean pakistanez a intrat pe teritoriul Italiei.Dupa ce i-a expirat viza el a continuat sa stea in Italia si a fost ... (vezi toată discuția)