avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate Rar21

Activitate Rar21

obiectul este : renuntare la urmarire penala
solutia:admite cererea pronuntata in data de 18.01.2021
tip solutie:incheiere finala dezinvestire
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Scrieti toata solutia, sa intelegem despre ce este vorba.

buna seara! sotul meu este urmarit penal pentru vatamare corporala. Astazi a primit urmatoarea solutie: Incheiere finala dezinvestire. Ce inseamna mai exact? Ce urmeaza dupa aceasta solutie? multumesc frumos.
Va mulțumesc mult pentru timpul acordat!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Nu o sa fie o pedeapsă mare dar va trebui sa mergeti la semnat săptămânal in caz de condamnare sub riscul.de a ajunge după gratii daca nu veți respecta hotararea.

Ce condamnare se aplica daca cel care m-a reclamat are 4 zile de ingrijiri?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca judecatorul va confirma renunțarea scăpați de cazier.
Daca va întoarce dosarul la parchet veti fi condamnat.
Poate ca ar fi bine sa aveti avocat la proces ca sa nu riscați.

Buna ziua! Sunt implicat intr-un dosar de urmarire penala cu privire la infractiunea de lovire si alte violente. Am primit de la parchet ca s-a renuntat la urmarirea penala si ca dosarul va fi inaintat judecatorului de camera preliminara in vederea confirmării solutiei. Ce inseamna mai exact asta? va multumesc!
Buna ziua! In urma cu un an am produs un accident. Masina din fata mea facea stanga calcand linia dubla continuu iar eu nepastrand distanta am intrat in ea, soferita ajungand la spital. Acum am primit raspuns de la parchet ca dosarul a fost clasat deoarece nu a avut nici o zi de internare si nici nu a depus certificat medical sau plangere. Intrebarea este ce se va intampla cu permisul meu de conducere? Va multumesc!