avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis după clasare dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis după clasare dosar penal

Buna ziua! In urma cu un an am produs un accident. Masina din fata mea facea stanga calcand linia dubla continuu iar eu nepastrand distanta am intrat in ea, soferita ajungand la spital. Acum am primit raspuns de la parchet ca dosarul a fost clasat deoarece nu a avut nici o zi de internare si nici nu a depus certificat medical sau plangere. Intrebarea este ce se va intampla cu permisul meu de conducere? Va multumesc!
Vi se restituie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat datorita unui accident frontal,din vina mea. DobroiuAlexandru DobroiuAlexandru Buna ziua,numele meu este Dobroiu Alexandru,,pe data de 10 mai 2012 am avut un accident frontal in Braila,am calcat linia dubla continuua si am intrat frontal ... (vezi toată discuția)
Accident frontal dodo_alx17 dodo_alx17 Buna ziua,numele meu este Dobroiu Alexandru,,pe data de 10 mai 2012 am avut un accident frontal in Braila,am calcat linia dubla continuua si am intrat frontal ... (vezi toată discuția)
Dosar accidentul rutier Florinnt Florinnt Buna ziua, in urma cu 5 luni am fost victima unui accident rutier, că pasager dreapta. Mașină în care mă aflam circula regulamenta, accidentul fiind ... (vezi toată discuția)