avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident Frontal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident Frontal

Buna ziua,numele meu este Dobroiu Alexandru,,pe data de 10 mai 2012 am avut un accident frontal in Braila,am calcat linia dubla continuua si am intrat frontal intr-o masina,si permisul de conducere mi-a fost suspendat. Soferul acelei masini a depus plangere,are pretentii,si deocamdata nu am ajuns la o intelegere. Acum intrebarea mea este: Pana la proces,sau la definitivare,pot obtine grefa de la judecatorie si apoi sa merg la Politia Rutiera sa imi elibereze dovada de circulatie? Care este procedura si ce ar trebui sa fac sa obtin o astfel de dovata. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Permis suspendat datorita unui accident frontal,din vina mea. DobroiuAlexandru DobroiuAlexandru Buna ziua,numele meu este Dobroiu Alexandru,,pe data de 10 mai 2012 am avut un accident frontal in Braila,am calcat linia dubla continuua si am intrat frontal ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime Costinxcx Costinxcx Buna ziua! Un prieten a fost lovit frontal de un alt autoturism ce a depasit linia dubla continua. Din accident au reiesit 2 victime( soferul celeilalte ... (vezi toată discuția)
Permis după clasare dosar penal Rar21 Rar21 Buna ziua! In urma cu un an am produs un accident. Masina din fata mea facea stanga calcand linia dubla continuu iar eu nepastrand distanta am intrat in ea, ... (vezi toată discuția)