avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat datorita unui accident frontal,din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat datorita unui accident frontal,din vina mea.

Buna ziua,numele meu este Dobroiu Alexandru,,pe data de 10 mai 2012 am avut un accident frontal in Braila,am calcat linia dubla continuua si am intrat frontal intr-o masina,si permisul de conducere mi-a fost suspendat. Soferul acelei masini a depus plangere,are pretentii,si deocamdata nu am ajuns la o intelegere. Acum intrebarea mea este: Pana la proces,sau la definitivare,pot obtine grefa de la judecatorie si apoi sa merg la Politia Rutiera sa imi elibereze dovada de circulatie? Care este procedura si ce ar trebui sa fac sa obtin o astfel de dovata. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DobroiuAlexandru , utilizator 14:09, 4 Decembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Acum am sunat politistul care a fost la locul accidentului si mi-a spus ca este caz penal pana la solutioare....si nu as vrea sa astept sa stau pe dreapta pana se solutioneaza cazul... Deci eu am calcat marcajul dublu continuu,am intrat pe contrasens si am intrat frontal intr-un alt autoturism.
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2012
DobroiuAlexandru, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident frontal dodo_alx17 dodo_alx17 Buna ziua,numele meu este Dobroiu Alexandru,,pe data de 10 mai 2012 am avut un accident frontal in Braila,am calcat linia dubla continuua si am intrat frontal ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog, un raspuns. mi-a fost retinut permisul de ... StefanSNA StefanSNA Buna ziua. Va rog, un raspuns. Mi-a fost retinut permisul de conducere categoria B, pentru depasire pe linie continua dubla. Insa lucrurile nu stau exact asa . ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna? ContSters206995 ContSters206995 Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident si as dori un sfat. Imprejurari: - inaintam pe Stefan pe linia de tramvai cu 40-50km/h, in dreapta mea fiind ... (vezi toată discuția)