avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna seara! sotul meu este urmarit penal pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna seara! sotul meu este urmarit penal pentru vatamare corporala. ...

buna seara! sotul meu este urmarit penal pentru vatamare corporala. Astazi a primit urmatoarea solutie: Incheiere finala dezinvestire. Ce inseamna mai exact? Ce urmeaza dupa aceasta solutie? multumesc frumos.
~ Conținut șters la cerere ~
Scrieti toata solutia, sa intelegem despre ce este vorba.

obiectul este : renuntare la urmarire penala
solutia:admite cererea pronuntata in data de 18.01.2021
tip solutie:incheiere finala dezinvestire
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Scrieti toata solutia, sa intelegem despre ce este vorba.

S-a admis cererea parchetului, s-a incheiat procesul penal. Vedeti ce anume prevede ordonanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încheiere finala dezinvestire nitulescugabrielasimona nitulescugabrielasimona Fond/Penal/Confirmare renunțare urmărire penala\' art 318 alin 12 NCPP/solutie:admite cerere pronunțată în 24/10/2019/tip soluție :încheiere finala ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg nimic Eu0904 Eu0904 Ora estimata: 08:30 Complet: Pamânări/incidente 4 Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: Dosar nr...../212/2018 ÎNCHEIERE 12.10.2018 În baza art.318 ... (vezi toată discuția)
Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) manixmanix manixmanix Am avut un dosar deschis in care am fost scos ca faptuitor. Am platit cheltuiel de judecata, si la 2 zile am primit o citatie in care eram chemat la ... (vezi toată discuția)