avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Activitate Elisacamelia

Activitate Elisacamelia

Buna ziua , ma confrut cu urmatoarea problema ,: Pt ca m am simtit rau la servici am plecat la medicul de familie, joi ,19 11 ac. Medicul dupa 3 intrebari ma trimite sa imi fac testul covid , pana am primit rezultatul testului nu am mers la servici , dupa ce mi a venit testul Negativ Medicul de familie refuza sa imi dea concediul medical pe motiv ca testul este negativ si spune ea trebuia sa merg la servici pt ca ea nu mi a zis sa stau acasa , intrebarea mea este am sau nu dreptul la Concediu medical sau trebuia sa merg la lucru desii nu aveam rezultatul testului ? Multumesc frumos pt eventualele raspunsuri
Multumesc frumos

Dumea Anca a scris:

Bună ziua!
1. Se poate amâna anul pe motiv de boală, cu scutire medicală. 2. Poate să nu frecventeze un semestru, iar la începerea semestrului următor își susține examenele pentru încheierea situației școlare din semestrul întâi, continuând să frecventeze sem. al doilea.
3. În situația actuală, Covid, fiecare școală își stabilește programul: față în față sau online, după posibilități. Vorbiți direct cu directorul școlii.
A se vedea Regulamentul-de-organizare-si-functionare-a-unitatilor-de-invatamant-preuniversitar art.Incheierea situației scolare 2014
[ link extern ]

Buna ziua , ce modalitate legala exista pt a retrage un copil de la scoala ? Ar incepe clasa a 3 a , sau de a ma asigura ca face doar on line scoala?Multumesc frumos
Buna ziua. Oare exista vreo posibilitate ca o firma din impozitul de 2% sa plateasca studile unui elev? Ca un fel de sponsorizare ? Cursuri de arta sau ceva de genul care ar fi urmate in paralel cu scoala normala , pt un elev din clasa primara? Multumesc.