avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua , ma confrut cu urmatoarea problema ,: Pt ca ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua , ma confrut cu urmatoarea problema ,: Pt ca m am simtit ...

Buna ziua , ma confrut cu urmatoarea problema ,: Pt ca m am simtit rau la servici am plecat la medicul de familie, joi ,19 11 ac. Medicul dupa 3 intrebari ma trimite sa imi fac testul covid , pana am primit rezultatul testului nu am mers la servici , dupa ce mi a venit testul Negativ Medicul de familie refuza sa imi dea concediul medical pe motiv ca testul este negativ si spune ea trebuia sa merg la servici pt ca ea nu mi a zis sa stau acasa , intrebarea mea este am sau nu dreptul la Concediu medical sau trebuia sa merg la lucru desii nu aveam rezultatul testului ? Multumesc frumos pt eventualele raspunsuri

Alte discuții în legătură

Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la dsp aparitia ... dan_cornea@yahoo.com dan_cornea@yahoo.com Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la DSP aparitia simptomelor de Covid 19 (fiind anuntat sa stea acasa ca vine ambulanta sa-l testeze) si ziua ... (vezi toată discuția)
Test covid pozitiv fără cm. bună ziua, fiul meu a făcut test ... ADRIANA CALIN ADRIANA CALIN Test covid pozitiv fără cm. Bună ziua, fiul meu a făcut test covid în data de 9 feb rezultatul venind pe 10 la ora 19. Pe 11 feb dimineața a sunat ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva medicului de familie Adriana0780 Adriana0780 Unde pot depune plângere împotriva medicului de familie cu un comp lipsit de resp fata de pacientii cu urgnete si sarcina cu avort spontan. ( si-a blocat ... (vezi toată discuția)