avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Test covid pozitiv fără cm. Bună ziua, fiul meu a ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Test covid pozitiv fără cm. Bună ziua, fiul meu a făcut test ...

Test covid pozitiv fără cm. Bună ziua, fiul meu a făcut test covid în data de 9 feb rezultatul venind pe 10 la ora 19. Pe 11 feb dimineața a sunat medicul care pretinde ca nu ii poate da cm deoarece lucrează de acasă și miercuri și joi a lucrat. Se mai poate obține cm?
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2022
ADRIANA CALIN, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:08, 11 Februarie 2022
Concediul medical se poate elibera in maxim 30 de zile de la terminarea izolarii, deci timp ar fi.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile ... dritaS dritaS Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile prelungește izolarea la domiciliu încă 14 zile de la data testării?Va rog ! Care este ... (vezi toată discuția)
Buna, sunt titular al pfa. cum pot beneficia de cm (covid). platesc contributii cass, dar nu am ... vitasea77md vitasea77md Buna, sunt titular al PFA. Platesc contributii CASS, dar nu am contract incheat cu CNAS pentru concedii medicale(CM) si indemnizatii. Din data ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , ma confrut cu urmatoarea problema ,: pt ca m am simtit ... Elisacamelia Elisacamelia Buna ziua , ma confrut cu urmatoarea problema ,: Pt ca m am simtit rau la servici am plecat la medicul de familie, joi ,19 11 ac. Medicul dupa 3 intrebari ma ... (vezi toată discuția)