avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Activitate gabriela tache

Activitate gabriela tache

Răspuns la discuția comisia de masurare a terenului
Suprafetele trecute in titlurile de proprietate trebuie sa corespunda cu ceea ce gaseste comisia la fata locului. Daca unui proprietar ii lipsesc 1000 mp din suprafata scrisa in actul de proprietate iar vecinul lui detine cu 1000 mp in plus fata de suprafata trecuta in titlu iar acest lucru se vede clar in momentul in care comisia masoara ,e neaparata nevoie sa se ajunga in fata unei instante? De ce?
Răspuns la discuția este posibil?
pai tocmai asta e ca nu corespunde absolut de loc cu realitatea. Si chiar credeti ca trei parcele paralele pot avea acelasi numar si aceeasi vecini?
Discuție este posibil?
Este posibil ca intr-un titlu de proprietate toate parcelele ( curti constructii, vii, teren arabil) sa aiba acelasi numar si aceeasi vecini?????!!!???
Comisia de masurare din cadrul unei primarii poate stabili hotarul intre doua proprietati conform titlurilor de proprietate?
Daca in fiecare titlu sunt prevazute cate trei parcele: curti constructii, vii, teren arabil, aceasta comisie poate stabili hotarul fiecarei parcele conform titlului?
Este posibil ca intr-un titlu de proprietate toate parcelele ( curti constructii, vii, teren arabil) sa aiba acelasi numar si aceeasi vecini?????!!!???
V:(reau sa imi construiesc o casa.Am titlu de proprietate pe pamantul pe care vreau sa construiesc casa. Mai am nevoie si de cadastru pentru a obtine autorizatia de constructie?
am primit de la tribunal hotararea judecatoreasca definitiva dar sunt scrise gresit numerele parcelelor de teren. Cum se pot indrepta aceste greseli si cat timp dureaza?