Buna! spune mi si mie te rog care e procedura exacta dupa ce platesti taxa de inscriere in barou. Mi a iesit decizia si sapt viitoare ma intorc in Bucuresti si merg sa mi platesc taxa de inscriere.Am depus contractele de colaborare si treb.sa mi achit taxele de inscriere. Apoi cat dureaza pana pot incepe? [eu am ales av stagiar colaborator cu drept de clientela personala].Multumesc mult! Maria
Imi poate spune si mie cineva pasii care trebuiesc urmati? Mi am depus contractele de colaborare ca av stagiar la barou si luni merg sa mi platesc taxa pt a ma inscrie in Baroul Bucuresti. Dupa ce depun chitanta ce pasi am de urmat si cam cat dureaza. Multumesc Maria
As avea nevoie de un raspuns la urmatoarea intrebare va rog : o firma care aduce marfuri [electronice] dintr o alta tara din UE si le comercializeaza in Romania, ce documente sunt necesare pentru a primi marfa si a o comercializa pe teritoriul tarii? Ma intereseaza din punct de vedere al unui eventual control, care sunt actele care vor fi solicitate cu privire la marfa primita si comercializarea ei. Multumesc
Am si eu o intrebare: in ce masura un act de vanzare cumparare poate fi facut doar de avocat fara implicarea notarului? Cat de valabil este acel contract?
Multumesc mult pentru raspuns! Cei de la INPPA nu stiau inca in ce data vor incepe inscrierile, in ceea ce priveste Baroul Bucuresti deabia la sfarsitul saptamanii am primit raspunsul la cererea de inscriere in Tabloul Buc. E totusi foarte interesant ca vorbim de sistemul juridic care ar trebui sa fie foarte bine pus la punct dar din nefericire situatia e cum e . Referitor la inregistrarea la Adm Financiara ma poti ajuta cu ceva sfaturi? Maria
As dori sa stiu si eu va rog cat este capitalul social minim pentru o firma unde asociatii sunt cetateni straini[2 asociati]
Se depune un depozit pentru cetatenii straini?
Multumesc