avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Activitate Georgexxxx

Activitate Georgexxxx

Buna seara! După expirarea perioadei de probațiune, cum va arăta cazierul? Mulțumesc
Va salut! Am reușit să iau legătura cu polițistul care se ocupa de dosarul meu. Am stabilit pt luni o audiere in calitate de suspect. Nu a vrut să-mi spună ce rezultat am la sânge. Ce mă sfătuiți?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Puteți depune o cerere prin intermediul căreia sa solicitați sa vi se comunice stadiul cercetărilor, dar răspunsul o sa fie unul formal în sensul ca dosarul se afla în curs de cercetare la brigada rutiera.
Pentru celeritate și pentru o apărare eficienta, aveți dreptul sa va angajați avocat care sa va asiste și sa va reprezinte în fata organelor judiciare.

Buna ziua! Pe 15 05 2020 mi-a fost intocmit dosar pt alcool la volan. 0.48 in aer. Mi s-au recoltat probe, am platit in 20 08 2020 taxa la iml si de atunci nu mai stiu nimic de dosar. Am fost la politie si mi s-au recomandat (la poarta) doua solutii: 1 sa sun la un nr de tel (la care nu raspunde nimeni) si 2 sa astept scrisoare de la ei sau de la parchet. Nu stiu nici macar cat am alcool in sange la iml, ca sa stiu ce am de facut. Va multumesc!
Buna ziua! Din pacate am un dosar pt alcool la volan. 0.48 in aer. Am fost la iml sa platesc stabilirea alcoolemiei si doamna de acolo mi-a spus sa ma duc cu chitanta la politie. Asa se procedeaza? Eu trebuie sa plec din tara cam 30 de zile. Multumesc!