avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Pe 15 05 2020 mi-a fost intocmit dosar pt ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Pe 15 05 2020 mi-a fost intocmit dosar pt alcool la ...

Buna ziua! Pe 15 05 2020 mi-a fost intocmit dosar pt alcool la volan. 0.48 in aer. Mi s-au recoltat probe, am platit in 20 08 2020 taxa la iml si de atunci nu mai stiu nimic de dosar. Am fost la politie si mi s-au recomandat (la poarta) doua solutii: 1 sa sun la un nr de tel (la care nu raspunde nimeni) si 2 sa astept scrisoare de la ei sau de la parchet. Nu stiu nici macar cat am alcool in sange la iml, ca sa stiu ce am de facut. Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2020
Georgexxxx, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți depune o cerere prin intermediul căreia sa solicitați sa vi se comunice stadiul cercetărilor, dar răspunsul o sa fie unul formal în sensul ca dosarul se afla în curs de cercetare la brigada rutiera.
Pentru celeritate și pentru o apărare eficienta, aveți dreptul sa va angajați avocat care sa va asiste și sa va reprezinte în fata organelor judiciare.
Va salut! Am reușit să iau legătura cu polițistul care se ocupa de dosarul meu. Am stabilit pt luni o audiere in calitate de suspect. Nu a vrut să-mi spună ce rezultat am la sânge. Ce mă sfătuiți?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Puteți depune o cerere prin intermediul căreia sa solicitați sa vi se comunice stadiul cercetărilor, dar răspunsul o sa fie unul formal în sensul ca dosarul se afla în curs de cercetare la brigada rutiera.
Pentru celeritate și pentru o apărare eficienta, aveți dreptul sa va angajați avocat care sa va asiste și sa va reprezinte în fata organelor judiciare.

Ce v-am spus si anterior, angajati-va avocat si stabiliti impreuna strategia apararii inainte de audiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in data de 15 ianuarie sotul meu a fost prins cu alccolemie ... Vasian Ramona Vasian Ramona Buna ziua, in data de 15 ianuarie sotul meu a fost prins cu alcoolemie 0.48 etilotest a fost dus la proba de sange ia venit rezultatul dar de la noi din comuna ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața am și eu o întrebare soțul meu în data de ... Valentina2001 Valentina2001 Bună dimineața am și eu o întrebare soțul meu în data de 03.05.2021 a fost oprit de brigada rutiera din sectorul 3 cu o alcoolemie de 0,48 în etilotest ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! din pacate am un dosar pt alcool la volan. 0.48 in ... Georgexxxx Georgexxxx Buna ziua! Din pacate am un dosar pt alcool la volan. 0.48 in aer. Am fost la iml sa platesc stabilirea alcoolemiei si doamna de acolo mi-a spus sa ma duc cu ... (vezi toată discuția)