avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, in data de 15 ianuarie sotul meu a fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, in data de 15 ianuarie sotul meu a fost prins cu alccolemie ...

Buna ziua, in data de 15 ianuarie sotul meu a fost prins cu alcoolemie 0.48 etilotest a fost dus la proba de sange ia venit rezultatul dar de la noi din comuna poitia nu vrea sai spuna rezultatul, cum poate afla rezultatul! Poate suna el personal la Medicina legala! Multumesc

Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2022
Manuela Rășină, administrator
De la IML nu o sa primeasca relatii in legatura cu valoarea alcoolemiei, doar de la organul de up. Dupa ce capată calitatea de suspect, poate solicita consultarea dosarului si o sa afle. Oricum, daca il audiaza, trebuie sa ii comunice rezultatul.
Pentru celeritate si o aparare eficenta angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! pe 15 05 2020 mi-a fost intocmit dosar pt alcool la ... Georgexxxx Georgexxxx Buna ziua! Pe 15 05 2020 mi-a fost intocmit dosar pt alcool la volan. 0.48 in aer. Mi s-au recoltat probe, am platit in 20 08 2020 taxa la iml si de atunci nu ... (vezi toată discuția)
Bună seara! cumnatul meu a fost prins băut, cu o alcoolemie ... Ade162018 Ade162018 Bună seara! Cumnatul meu a fost prins băut, cu o alcoolemie de 0,86, a fost dus (după ce a fost testat cu fiola sau cum se mai zice) la IML sa i se facă ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in data de 1 august 2021 la ora o3 10 dimineata am ... alexandru.31 alexandru.31 Buna seara! In data de 1 August 2021 la ora o3 10 dimineata am fost oprit de un echipaj de Politie pentru o verificare de rutina, mi sa cerut documentele la ... (vezi toată discuția)