Bună seara! Cumnatul meu a fost prins băut, cu o alcoolemie de 0,86, a fost dus (după ce a fost testat cu fiola sau cum se mai zice) la IML sa i se facă și probe și la sânge și i-a fost luat permisul. Menționez ca aceasta a fost prima abatere. De aici in colo, la ce ar trebuii sa se aștepte? Care ar fi următorii pași? Din ce am mai citit pe aici am înțeles ca poate sa ii dea închisoare cu suspendare..El lucrează in Italia, poate sa mai plece la munca acolo? Sau trebuie sa aștepte sa se termine procesul? Din ce am mai înțeles dacă plătește analizele mai repede ce i-au fost făcute, dosarul merge mai repede..așa este ? Va mulțumesc!!
Buna ziua,
Acesta poate contacta un avocat si acesta o sa-l reprezinte in relatia cu autoritatile.
Este bine sa platiti acele analize pentru a scurta durata procesului.
Discutati cu avocatul si poate ajunge la o intelegere cu procurorul de caz...
Si sfatul meu este sa nu plece din tara pana nu discuta cu procurorul, poate mai trebuie sa dea cateva declaratii...
In primul rand, sa solicite organului de up sa plateasca contravaloarea buletinului de analiza toxicologica.
Dupa ce se primeste rezultatul, o sa fie citat in calitate de suspect.
Sa isi angajeze avocat specializat in astfel de cauze si sa stabileasca impreuna strategia apararii.
Dosar circulatie
bogdandrei82
Am fost prins aseara la volan cu o alcolemie de 1,15. M-am ceratat cu cineva in parcare si pe scurt, m-a lovit si am dat cu fruntea de un perete. m-am taiat la ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie
Marinsorin16z
Buna ziua, ieri in jurul orei 8:30 am, am fost oprit de catre un echipaj de politie. Am fost testat de 2 ori cu aparatul la intervale diferite. Rezultatul ... (vezi toată discuția)