avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Din pacate am un dosar pt alcool la volan. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Din pacate am un dosar pt alcool la volan. 0.48 in ...

Buna ziua! Din pacate am un dosar pt alcool la volan. 0.48 in aer. Am fost la iml sa platesc stabilirea alcoolemiei si doamna de acolo mi-a spus sa ma duc cu chitanta la politie. Asa se procedeaza? Eu trebuie sa plec din tara cam 30 de zile. Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luati legatura cu politistul care se ocupa de dosarul dvs. Daca plecati din tara, angajati-va avocat care sa va reprezinte in fata organelor judidicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! pe 15 05 2020 mi-a fost intocmit dosar pt alcool la ... Georgexxxx Georgexxxx Buna ziua! Pe 15 05 2020 mi-a fost intocmit dosar pt alcool la volan. 0.48 in aer. Mi s-au recoltat probe, am platit in 20 08 2020 taxa la iml si de atunci nu ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere MARIO2009 MARIO2009 mi s-a retinut permisul de conducere pentru alcoolemie 0.48 alcool pur in aerul expirat respectiv 0.75 in sange. politistul care se ocupa de caz mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa conducere sub influenta bauturilor alcoolice ContSters229770 ContSters229770 Buna seara,duminica noapte am fost oprit de politie si mi s-a gasit o alcoolemie de 0.47 in aerul expirat.Imi poate spune cineva exact ce se poate intampla?Si ... (vezi toată discuția)