avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pedeapsa conducere sub influenta bauturilor alcoolice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pedeapsa conducere sub influenta bauturilor alcoolice

Buna seara,duminica noapte am fost oprit de politie si mi s-a gasit o alcoolemie de 0.47 in aerul expirat.Imi poate spune cineva exact ce se poate intampla?Si daca imi face dosar penal,in ce timp se prescrie fapta?
Cel mai recent răspuns: vxd , utilizator 21:01, 18 Noiembrie 2011
Nu se deschide dosar penal la o alcoolemie de 0,47, este doar contraventie. V-au recoltat si probe biologice?
Prescriptia este ultimul lucru care va intereseaza.
da mi s-au recoltat si probe biologice.din cate am inteles iese dublu in sange.
Dupa ce vi se comunica rezultatele, daca macar una dintre probe e peste 0,80, angajati-va avocat.
puteti sa imi spuneti mai explicit ce se poate intampla?ca sa stiu la ce sa ma astept.
VI S A DESCHIS DOSAR DE CERCETARE PENALA........urmeza sa asteptati f mult timp din pacate ,daca valorile vor fi mai mari de 0,8 se v a incepe urmarirea penala si in final se da solutia; judecatorie sau scoaterea de subt urmarirea penala . fiecare caz difera enorm de mult si de acea trebue sa fiti f atent la cele mai mici detalii legate de ancheta deoarece un mic amanunt scapat de politisti poate fi scaparea dumneavostra

Alte discuții în legătură

Recalculare alcoolemie ContSters233244 ContSters233244 Buna ziua am si o problema..#-o,acum 4 seri am fost si eu oprit de un echipaj de politie,ma`ntorceam de la chindie,precizes k nu am baut decat 4 pahare cu bere ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan Iceangel Iceangel Buna ziua, Din pacate, aseara a fost momentul in care si eu mi-am invatat lectia, dupa ce bei, nu te urci la volan. Am fost oprit in jurul orei 2 30 de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pt alcool la volan aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa buna ziua ma numesc enache am o problema foarte mare sunt disperat ,am fost oprit de un echipaj de politie :( si mau pus sa suflu in etilotest si mia iesit ... (vezi toată discuția)