buna ziua, prietenul meu a fost la o petrecere la care a fost invitat. party-ul a avut loc într-un apartament închiriat. majoritatea persoanelor sunt minori. unele persoane au stricat cateva obiecte din apartament. când au plecat, nu au făcut curat, iar proprietarul vrea sa ii pună pe toți sa plătească daunele respective. dacă anunța poliția, la ce se poate ajunge? se poate ajunge la un dosar penal pentru vandalism?nu sunt motive concrete prin care sa se demonstreze ca prietenul meu a cauzat acele daune. proprietarul a menționat faptul ca i-a văzut pe toți cei care erau acolo pe camere de supraveghere de pe holul blocului. nu se poate dovedi care erau persoanele care au distrus acele lucruri. prietenul meu nu vrea sa fie implicat in asa ceva, mai ales pentru ceva ce nu a făcut. cum se poate rezolva aceasta situație?
buna ziua! prietena mea in vârsta de 16 ani (17 fără 2 luni) este data afara din casa de către părinții ei. dacă se decide sa locuiască la o prietena, care sunt urmarile? pot părinții ei sa vina sa o ia acasă cu forța? sau dacă aceștia anunța poliția, ce se va întâmpla? țin sa mentionez ca aceasta fata are probleme mari cu părinții ei, mai exact primește violenta, amenințări și insulte. ce poate face ea in aceasta situație?