avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua! prietena mea in vârsta de 16 ani (17 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua! prietena mea in vârsta de 16 ani (17 fără 2 luni) ...

buna ziua! prietena mea in vârsta de 16 ani (17 fără 2 luni) este data afara din casa de către părinții ei. dacă se decide sa locuiască la o prietena, care sunt urmarile? pot părinții ei sa vina sa o ia acasă cu forța? sau dacă aceștia anunța poliția, ce se va întâmpla? țin sa mentionez ca aceasta fata are probleme mari cu părinții ei, mai exact primește violenta, amenințări și insulte. ce poate face ea in aceasta situație?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:23, 20 August 2020
Buna ziua,
Se poate adresa DGASPC ( protectiei copilului) si ar trebui sa o poata ajuta dumnealor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 16 ani și doresc să plec de acasă din pricina părinților Porima Anamaria Porima Anamaria Bună seara , am 16 și doresc să plec de acasă. De 6 ani încoace tata consumă mult alcool. În fiecare zi și noapte face scandal , certuri , adresează ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi schimb domiciliul la 16 ani ContSters327631 ContSters327631 Mi s-a comunicat de catre cei de la Telefonul Copilului ca la varsta de 16 ani am dreptul sa locuiesc separat de parintii mei, fiind necesar sa depun o ... (vezi toată discuția)
Fiica mea a plecat de acasa cum o pot recupera? anamariaalexandra anamariaalexandra Buna ziua,va solicit ajutorul deoarece fica mea in varsta de 17 ani a decis sa plece de acasa si sa se multe la prietenul ei cu care este impreuna de 1 an,cum ... (vezi toată discuția)