avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate marius_ng

Activitate marius_ng

Răspuns la discuția Continuitate în munca
Mulțumesc pt răspunsuri!
Răspuns la discuția Continuitate în munca
Dar aceasta întrerupere de o zi la ce m-ar putea afecta?

Cornel Vasile a scris:

Apare intrerupere..pentru asa ceva, nu va este afectat dreptul la CCC.

Dacă ultima zi de munca la firma anterioara a fost sâmbăta iar prima zi de munca la firma actuala a fost luni,se considera ca am continuitate în munca sau apare întrerupere? Mi-ar fi afectat cumva dreptul la concediul tatălui pt îngrijire copil după ce iese mama din maternal (peste aprox. 6 luni)?
Mulțumesc
Discuție Amenda auto
Am primit o amenda de aprox 900 lei pentru "vorbit la telefon în timpul conducerii auto" fara dispozitiv maini libere. În PV la mențiuni, am menționat faptul ca vorbeam la telefon pe modul "hands free". Am vreo șansă să contest și sa mi se anuleze pedeapsa? Dpmdv este un abuz, polițistul a cam ezitat
cand i-am spus ca nu am vorbit la telefon , se vedea ca este începător. Menționez ca nu au fost martori care sa semneze Pv ul.

Va mulțumesc!
@raluk0207
Nu vreau sa demonstrez nimic, doar vreau sa vad documentele semnate de el pentru ca am suspiciuni privind legalitatea lor.

@gi-jane2
Mai mult ca sigur de gura soției a făcut acel testament la momentul respectiv......dar eu am anumite suspiciuni mai.ales.tinand cont de faptul ca sora soției lui (adică cumnata fratelui meu decedat) lucrează în justiție fiind grefier dacă nu ma înșel.
As dori sa știu doar dacă exista posibilitatea ca eu sa vad semnătura fratelui pe testament (cred ca am acasă zeci de felicitări trimise de către el, semnate, deci i-as recunoaște semnătura fără probleme). Chiar îmi este interzis sa vad testamentul pt ca asa spune notarul? Întreb pt ca nu cunosc legea.
Mulțumesc încă o data
.
Mulțumesc încă o data
Exact asta spuneam.....mi se pare suspect faptul ca notarul spune ca nu pot sa vad testamentul. Eu am avut o relație apropiata cu fratele meu, am păstrat permanent legatura cu el fără ca soția lui sa știe pentru ca aceasta are anumite probleme mintale și îl amenința ca se sinucide dacă vorbește cu mine. În aceste condiții as dori sa vad și eu testamentul, nu neg ca acesta nu ar fi autentic dar pentru liniștea mea și pentru a fi împăcat cu gândul ca lucrurile s-au întâmplat asa cum a dorit fratele meu.
Care sunt pașii pe care ar trebui sa ii urmez? Menționez ca nu am semnat și nu am achitat nimic acelui notar, doar mi-a spus ca exista testament și nu am niciun drept.
Va mulțumesc pentru răspunsuri!
Nu ma pot înțelege cu ea, nu vrea sa vorbim. Sa înțeleg ca nu exista cale legala sa pot verifica autenticitatea testamentului?