avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Continuitate în munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Continuitate în munca

Dacă ultima zi de munca la firma anterioara a fost sâmbăta iar prima zi de munca la firma actuala a fost luni,se considera ca am continuitate în munca sau apare întrerupere? Mi-ar fi afectat cumva dreptul la concediul tatălui pt îngrijire copil după ce iese mama din maternal (peste aprox. 6 luni)?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: marius_ng , utilizator 14:22, 31 Ianuarie 2025
Apare intrerupere..pentru asa ceva, nu va este afectat dreptul la CCC.
Dar aceasta întrerupere de o zi la ce m-ar putea afecta?

Cornel Vasile a scris:

Apare intrerupere..pentru asa ceva, nu va este afectat dreptul la CCC.

Doar la vechime.
Mulțumesc pt răspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare concediu ingrijire copil de la mama popaionut2002 popaionut2002 Buna ziua, In situatia in care mama a optat deja pentru concediu de ingrijire copil si a depus si inregistrat deja dosarul, dar intre timp tatal ramane fara ... (vezi toată discuția)
Continuitate camellia_camy camellia_camy Este vreo problema daca imi schimb locul de munca de la o firma la alta? ma poate afecta la primirea indemnizatiei de crestere a copilului ? (vezi toată discuția)
Calculul concediului prenatal dupa concediu medical Ionnella Ionnella Buna ziua, In primul rand, Hristos a inviat! Paste fericit alaturi de cei dragi! As vrea sa va rog sa ma ajutati si pe mine in clarificarea unei ... (vezi toată discuția)