avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Continuitate în munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Continuitate în munca

Dacă ultima zi de munca la firma anterioara a fost sâmbăta iar prima zi de munca la firma actuala a fost luni,se considera ca am continuitate în munca sau apare întrerupere? Mi-ar fi afectat cumva dreptul la concediul tatălui pt îngrijire copil după ce iese mama din maternal (peste aprox. 6 luni)?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Continuitate camellia_camy camellia_camy Este vreo problema daca imi schimb locul de munca de la o firma la alta? ma poate afecta la primirea indemnizatiei de crestere a copilului ? (vezi toată discuția)
Calculul concediului prenatal dupa concediu medical Ionnella Ionnella Buna ziua, In primul rand, Hristos a inviat! Paste fericit alaturi de cei dragi! As vrea sa va rog sa ma ajutati si pe mine in clarificarea unei ... (vezi toată discuția)
Drepturi contract de colaborare prin pfa Diana P Diana P Buna ziua, 1. Am primit o oferta de angajare de la o companie, care angajeaza prin contract de colaborare cu PFA. Adica eu imi fac PFA si contract de ... (vezi toată discuția)