Buna ziua,.
Cum mai sunteti cu situatia dvs si zgmotul din bloc dupa atata timp? S-a mai remediat ceva? V-ati adaptat situatiei sau v-ati mutat?
Am o problema similara cu zgmotul, de cateva luni de cand au deschis un service auto -AUTO SOFT, se face un zgomot teribil chiar si pana la etajul 9- zi de zi. Pur si simplu nu pot sta in casa sub nici o forma din cauza acestui zgomot ..mi-am cumparat pt urechi de la farmacie niste atenuatoare de zgomot dar degeaba .Ma gandesc sa ma mut..nu stiu ce sa fac..
Buna ziua, multumesc. Pot pune codul CAEN ''consultanta in afaceri si management ''daca sunt si activitati de consilier dezvoltare personala si consilier de cariera? In cadrul infiintarii unui PFA ce diploma trebuie prezentata pt indeplinirea tuturor activitatilor? Toate diplomele care le am trebuie prezentate sau este suficienta doar diploma de licenta sau masterat?
Pt SRL nu trebuie facuta dovada a nici unui angajat cu studii superioare? Poate oricine deschide SRL fara sa faca dovada a nici unui angajat cu studii superioare? Nu am inteles f bine si daca imi puteti raspunde..Multumesc frumos
Buna ziua,
Pentru a-mi putea deschide o firma de' BUSINESS SI CONSULTANTA intr-un apartament si sa fiu asociatul unic sau nu a afacerii ce acte de studii trebuie sa dovedesc/prezint ca am pt infiintarea afacerii? Firma de Strategie si Consultanta va cuprinde mai multe arii : Business Consultants,Financial Consultant, Insurance Brokers, Real estate, Career Coaches, Counsellor for personal development, investement coaches..MULTUMESC SI APRECIEZ SINCER RASPUNSUL PT CEI CARE IMI VOR RASPUNDE.