avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate mtstefan

Activitate mtstefan

Am înțeles. M- a obligat sa lucrez pe o alta functie fără sa mi se facă instruirea necesara iar eu am refuzat, moment în care a început sa ma jignească și sa vin sa îmi semnez demisia ca nu mai are nevoie de mine.
Buna ziua. Am făcut o reclamație la itm privind nereguli la societatea care am lucrat precum și pentru manager abuziv în ceea ce privește relațiile de munca cu angajații iar cei de la inspectoratul teritorial au anunțat firma sa își rezolve neregulile ca au sa vina în control. Menționez ca am fost constrânsa sa îmi semnez demisia scrisa de managerul actual. Cum procedez în cazul asta ? Nu se poate face dreptate ? Adică odată semnat un contract de munca la un angajator, acesta din urma poate sa își bata joc de persoana angajata fără sa aibă consecințe?
Mulțumesc.
Si e normal sa se practice asa ceva ? Adica nu exista sanctiuni ? Multumesc.
Va salut, am si eu o nedumerire legat de furt/sustragere produse, in sensul ca un angajat al personalului din paza unui supermarket, cu stirea sefului de magazin sustrage produse alimentare la incheierea programului de lucru fara a le plati. Ce masuri se pot lua in acest caz , cum pot dovedi ? Multumesc