avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate Cristin16

Activitate Cristin16

Buna dimineața ! Poate o societate comerciala să acorde un împrumut cu contract la o persoana fizica ? Care sunt condițiile ? Mulțumesc!
Daca am o societate care e declarată de ANAF inactiva , are și datorii am cazier fiscal , pot fi administrator intr.o firma noua? Mulțumesc?
Buna ziua ! Daca am pensie pe caz de boala , pot avea firma ? Mă afectează cumva la pensie ?Pot fi administrator ,asociat? Care sunt condițiile ?
Buna ziua! Daca am cazier fiscal ,pot fi asociat intr.o firma noua? Mulțumesc!
In anul 2015 am avut un dosar in executare silita pentru care platile sau oprit la finele anului 2017 .Acum pe 7.07.2021 tot pe accelasi dosar inca o poprrie ptr motivul ca a ramas un rest de 15 lei neplatit..dar sunand la creditor acesta a infirmat acest lucru ....Ce as putea sa fac in acest caz ? Multumesc
Dacă am o firma de demolări și doresc sa angajez un ziler pot face acest lucru? Și dacă trebuie contract scris...
Mulțumesc ptr răspuns. 10 ani
Bună ziua,, as dori sa întreb.. Azi copilul meu mi. A spus ca trebuie sa semneze un instructaj pe care i l. A făcut la școală privind normele.. Țin sa specific ca eu nu am văzut acel instructaj. Nu știu ce conține și despre ce anume norme e vorba.. Întrebarea mea este... Este legal din partea scolii sa le ceara asta elevilor? Eu ca părinte am dreptul sa cer sa citesc acel instructaj? Mulțumesc!