avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită In anul 2015 am avut un dosar in executare silita ...
Discuție deschisă în Executare silită

In anul 2015 am avut un dosar in executare silita pentru care ...

In anul 2015 am avut un dosar in executare silita pentru care platile sau oprit la finele anului 2017 .Acum pe 7.07.2021 tot pe accelasi dosar inca o poprrie ptr motivul ca a ramas un rest de 15 lei neplatit..dar sunand la creditor acesta a infirmat acest lucru ....Ce as putea sa fac in acest caz ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Legalitate actualizare sume poprite deja din salariu. cum este posibil să se întâmple așa ceva? ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua. In anul 2014, pe adresa institutiei unde lucrez au venit de la acelasi executor judecatoresc doua adrese de poprire pe salariu cu hotarari ... (vezi toată discuția)
Executare silita Sergiu.negru Sergiu.negru Bună ziua. Prin 2015 am contractat un card de cumpărături la banca Raiffeisen. Din păcate pentru neplata sumelor datorate la timp, datoria a fost preluata ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita vali70 vali70 Buna ziua ! Am urmatoarea situatie : - am avut o executare silita cu poprire pe salariu la angajator in anul 2014 S-a oprit din salariu pana in octombrie ... (vezi toată discuția)