avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Bună ziua.
Prin 2015 am contractat un card de cumpărături la banca Raiffeisen. Din păcate pentru neplata sumelor datorate la timp, datoria a fost preluata de către TopFactoring pentru recuperarea sumei de 2800 lei. În final am fost executat silit și mi s-a pus poprire pe salariu. 923 lei mi-au fost opriți din salariu iar restul de 1880 lei i-am depus în contul B.E.J executorului judecătoresc care mi-a trimis somația.
Acum am avut nevoie de un credit ipotecar pentru a putea sa îmi cumpăr locuință, iar cei de la banca mi-au spus ca în biroul de credit apar cu bulina galbena nr2 în luna iulie 2016.
Mi-au cerut sa fac rost de la creditor sau de la firma de recuperare, o adeverința prin care sa ateste ca datoria mea e achitata și nu mai Figurez în evidentele lor.
Întrebarea mea este ca ce ar trebui sa fie specificat în aceea hârtie, și de unde sa o cer?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Poprire conturi inloveianca inloveianca am si eu o intrebare.tatal meu are datorie la 3 banci respectiv credit euro bank,brd si raiffeisen bank.pe cele de la brd si raiffeisen bank le-au preluat cei ... (vezi toată discuția)
Sistare partiala poprire ramona-daniella ramona-daniella Buna seara. Fiscul a facut poprire pe doua conturi, din care unul apartine unui card de cumparaturi. Eu am continuat sa achit ratele dar banii s-au dus la ... (vezi toată discuția)
Informatii poprire cont georgianai georgianai Buna ziua,am avut poprire pe contul de salariu din cauza unui card Euroline,de care nu credeam ca o sa mai scap vreodata.Contul meu de salariu este la ... (vezi toată discuția)