avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită informatii poprire cont
Discuție deschisă în Executare silită

informatii poprire cont

Buna ziua,am avut poprire pe contul de salariu din cauza unui card Euroline,de care nu credeam ca o sa mai scap vreodata.Contul meu de salariu este la Raiffeisen bank,poprirea s-a incheiat in oct 2015,cei de la banca mi-au deblocat cardul de salariu,mi-au confirmat verbal cum ca s-a achitat poprirea,iar acum am facut o verificare la Biroul de Credit si apar cu o restanta de 40 lei neachitata fix din oct 2015,la care se mai adauga si 150 lei cheltuieli de judecata(mi-au spus cei de la Euroline telefonic).Ce este de facut? cine este de vina pt faptul ca eu inca apar cu intarzieri in Biroul de Credit?

Alte discuții în legătură

Poprire conturi inloveianca inloveianca am si eu o intrebare.tatal meu are datorie la 3 banci respectiv credit euro bank,brd si raiffeisen bank.pe cele de la brd si raiffeisen bank le-au preluat cei ... (vezi toată discuția)
Executare silita Sergiu.negru Sergiu.negru Bună ziua. Prin 2015 am contractat un card de cumpărături la banca Raiffeisen. Din păcate pentru neplata sumelor datorate la timp, datoria a fost preluata ... (vezi toată discuția)
Card euroline laurentiu32 laurentiu32 In 2005 am cumparat cateva produse electronice in valoare de 1300 ron, prin intermediul cardului Euroline, in 24 de rate.In anul 2008, dupa ce platisem in jur ... (vezi toată discuția)