avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate MAGH

Activitate MAGH

Nu cred ca se poate avea incredere chiar in toate firmele, e cel mai sigur sa se consulte legea pentru a fi sigur.
Distanta dintre cutia de bramsament /teava gaz si gard vecin?

Stie cineva unde gasesc legea/regula daca trebuie respectata o anumita distanta dintre cutia de bransament /teava gaz si gard vecin.
Multumesc pentru raspuns.
As dori sa stiu ce acte trebuie sa prezint la avocat.
Aveti un avocat pe care sa-l recomandati in jud Constanta (locatia se afla in Eforie Nord) ca sa preia cazul?
Poate un avocat sa dea raspuns si sa preia acest caz? Vecinul nostru nu e de acord sa respecte legea, iar noi suntem nevoiti se ne facem dreptate.
1 Am un vecin care a construit 2 pivnite lipite cu adeziv de gardul construit de mine doar pe terenul meu (el nu a vrut sa contribuie) si-a aplicat 5-6 becuri si a tras si fire de curent electric pe gard.
Legea cere cel putin 60 cm distanta ptr constructii fara ferestere, dar el nu a respectat
2 Are si o salcie mare exact langa gard care se intinde in curtea mea pana jas la sol (gardul e de 2,5 m inaltime) Legea cere distanta de cel putin 2 m de gard, dar el nu respecta. (anul trecut am reusit sa-l oblig sa taie un copac batran care se intindea pe casa si balcoanele noastre)
3 Acum monteaza gaze naturale, si a aplicat cutia de gaz foarte proape de gardul meu (sub 0,5m distanta) , Urmeaza sa monteze teava in curtea lui, si vreau sa fim atenti ca sa respecte regulile. Am urmatoarele intrebari:
3.1 Cat de aproape e voie sa se monteze cutia de distributie gaz fata de gardul vecinului la intrarea in curte.
3.2 Care-i distanta mininma pe care trebuie sa o respectam la pozarea/instalarea tevii de gaz fata de hotar/gard cu vecinul.
Atat in cazul subteran cat si aeriean.
E nevoie sa se ceara consimtamantul vecinului daca teava subterana e prea aproape de gardul vecinului ?
3.3. Daca se monteaza teava aeriana e voie sa se monteze pe gardul vecinului? ca sa se aduca teava unde e nevoie in curte? E nevoie sa se ceara consimtamantul vecinului?