avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distanta dintre cutia de bramsament /teava gaz si gard ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distanta dintre cutia de bramsament /teava gaz si gard vecin? ...

Distanta dintre cutia de bramsament /teava gaz si gard vecin?

Stie cineva unde gasesc legea/regula daca trebuie respectata o anumita distanta dintre cutia de bransament /teava gaz si gard vecin.
Cel mai recent răspuns: MAGH , utilizator 13:26, 18 Septembrie 2020
Proiectarea si executia bransamentului si a instalatiei de gaz se face de firme acreditate care respecta normativele referitor la instalatiile de gaz.Daca nu sunt respectate cerintele legale nu se executa lucrarea.
Nu cred ca se poate avea incredere chiar in toate firmele, e cel mai sigur sa se consulte legea pentru a fi sigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Branșamentul la gaze al vecinului prins fără acord pe peretele meu gabrihelix gabrihelix Bună ziua, am cumpărat recent o garsonieră, iar branșamentul la gaze al apartamentului vecin trece fix pe deasupra ușii mele, deși la etajul inferior un ... (vezi toată discuția)
Poate un avocat sa dea raspuns si sa preia acest caz? vecinul ... MAGH MAGH Poate un avocat sa dea raspuns si sa preia acest caz? Vecinul nostru nu e de acord sa respecte legea, iar noi suntem nevoiti se ne facem dreptate. 1 Am un ... (vezi toată discuția)
Poate sa-ti ceara vecinul orice suma de bani daca solutia de ... bros bros Poate sa-ti ceara vecinul orice suma de bani daca solutia de bransare la gaze pentru casa ta este din bransamentul lui deja existent? Vecinul este ... (vezi toată discuția)