Bună ziua comunitate. În dorința de a găsi un răspuns, va scriu aici, sper a găsi un răspuns. În urma cu un an de zile, bunicul meu din partea tatălui a decedat.. Tatăl meu mai are 2 surori și un frate, fratele fiind cu handicap de gradul 1. Bunica mea trăiește.. Încă nu am făcut taxa de succesiune deoarece noi trăim în alta tara și timpul nu ne a permis din păcate.. Bunicul meu avea un apartament și un teren la țara. Sora cea mare a tatălui meu nu a mai păstrat legătură cu noi sau cu bunicii, însă acum la moștenire și-a adus aminte.. Întrebarea mea ar fi următoarea : cum se poate proceda pentru a începe taxa de succesiune sa zic asa, cei 2 frați și bunica mea sunt de acord sa dea "Semnătura" în favoarea tatălui meu. Problema este cu sora"instrainata" care nici la telefon nu răspunde? Care ar fi primul pas în aceasta situație? Menționez ca din 2015 și pana în prezent tatăl meu tirmite bani lunar celor rămași acasa(bunica, și cei 2 frați). Vor conta aceste lucruri la partaj. Mulțumesc mult!!
Buna seara! In urmă cu 3 ani mi-a fost suspendat permisul dar datorita unor încurcături, abia acum mi-a venit hotărârea judecătorească prin care am dreptul de a conduce suspendat pentru 120 de zile. Intrebarea mea este urmatorea: pot conduce in afara României ? Mulțumesc
Buna seara! Mătușa mea este îngrijitoare la fratele ei care are handicap de gradul 1. Pensia cuvenită persoanei cu handicap vine prin posta Romana. Ar putea mătușa mea sa ii treacă pensia pe cardul ei? Deoarece ei s-au mutat la țară iarăși pensia vine încă în oraș. Dacă da, unde ar putea fi făcute demersurile. Va multumesc frumos! O seara bună
Buna seara! Pe data de 15 noiembrie, bunicul meu a decedat. Ultima pensie încasată fiind pe data de 1 noiembrie. Intrebarea mea este daca a ramas pensia neincasata pe luna noiembrie (din cate stiu pensiile se dau Pe luna precedentă) si in cat timp se pot depune actele la casa de pensii? Multumesc mult
Buna seara! Adresez si eu o intrebare. Nepoata mea ar vrea sa faca cununia civila pe data de 17 octombrie dar ea împlinește 18 ani pe data de 14 octombrie. Ar putea baga actele pe data de 7 octombrie? Mai precis, varsta de 18 ani trebuie sa o aiba împlinită cand baga actele sau in ziua cununiei. Sper ca am fost explicita. Multumesc frumos