avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! In urmă cu 3 ani mi-a fost suspendat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! In urmă cu 3 ani mi-a fost suspendat permisul dar ...

Buna seara! In urmă cu 3 ani mi-a fost suspendat permisul dar datorita unor încurcături, abia acum mi-a venit hotărârea judecătorească prin care am dreptul de a conduce suspendat pentru 120 de zile. Intrebarea mea este urmatorea: pot conduce in afara României ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: vgeorge , utilizator 10:49, 11 Februarie 2021
In nici un caz. Aveti permisul suspendat 3 luni conform hotararii judecatoresti. Riscati dosar penal daca veti conduce masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat Aliahdar Aliahdar Buna ziua, In luna noiembrie 2018 mia fost retinut permisul de conducere pentru o perioada de 90 zile.Am mers la judecatoria,am depus contestatie si am ... (vezi toată discuția)
Suspendare dupa contestatie the_power_25xxxx the_power_25xxxx in data de 21/09/2009 mi-a fost retinut permisul pentru depasirea vitezei legale. am facut contestatie si mi-am recuperat permisul in baza certificatului de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru art 85 alin 4 si 335 alin 2 LaurentiuBG LaurentiuBG Buna seara! In data de 22.10.2013 am fost oprit de un echipaj si in urma verificarilor s-a constatat ca auto pe care il conduceam inmatriculat in BG nu avea ... (vezi toată discuția)