Buna ziua .
Spatiul verde este in incinta complexului, este pe domeniu privat , nu public . Toti care am semnat contractul de vanzare-cumparare suntem coproprietari .
In urma documentarii, singurul lucru pe care l am putea ataca sunt amenzile, pentru ca aceasta regula nu o putem contesta . E ca si cum m as da in judecata singura, ca toti am semnat acest Regulament de coproprietate in momentul cumpararii apartamentelor .
Nu reusim sa ne intelegem cu asociatia , am propus sa dam toti bani pe luna, sa se traga la raspundere cei care nu strang dupa animale, sa platim toti sa se faca un tarc ptr animale sa isi faca nevoile , raspunsul este acelasi Nu Nu si Nu . Esti prins prin complex , amenda . Suma a fost pusa de catre cei din asociatie , nu apare nimic in procesul verbal.. Vrea sa puna si camere prin firma de paza care a spus ca sunt eligibile in acordarea amenzii .
Mi se pare abuziv, sa nu ni se dea o alternativa.
Adrian Sulea a scris:
Buna ziua "MariaaaSs".
Pentru a ne lamuri, inainte de a emite supozitii, respectuos va rog sa ne precizati urmatoarele :
Acel " ... spatiul verde din complexul rezidential " , despre care ati facut vorbire, este in administrarea Asociatiei de Proprietari sau apartine Domeniului Public.
In functie de raspunsul dumeavoastra, voi raspunde, cu celeritate, pentru speta concreta.
Situatiile sunt diferite si pe cale de consecinta, au solutii diferite.
Asa ... , in general , nu stim nimic concret si nu putem oferi un raspus concret si aplicat.
Multumesc pentru intelegere si bunavointa.
Cu stima.