As avea nevoie de o lamurire in urmatoarea problema.
Am infiintat o firma cu inca o persoana 50-50, aceasta din urma fiind si administrator.
S-au semnat doua promisiuni de cumparare pentru 2 apartamente ( s-au achizitionat pe firma pentru a putea utiliza taxarea inversa) la notar in baza AGA. Nu am mai avut o colaborare foarte buna cu celalalt asociat si am decis sa ne separam. Dupa multe incercari de a gasi o rezolvarea sa punem punct acestei colaborari, m-am trezit ca pe firma nu mai este niciun apartament. Asociatul meu, in calitate de administrator a cesionat ambele promisiuni catre alte firme. Eu nu am stiut nimic despre aceste intentii ale acestuia. Intrebarea mea este: aceasta putea face toate aceste lucruri fara o alta AGA?( in cea initiala scrie ca il imputernicesc sa semneze pentru promisiunea si achizitionarea urmatoarelor imobile, nimic despre cesionarea acestora).Sustine sus si tare ca a facut totul complet legal si nu a mai fost nevoie de semnatura mea.
Buna ziua, trebuie analizate actele pentru a vedea daca cesionarea a respectat conditiile legale de forma si de fond. Discutati cu un avocat care sa va indrume dupa studierea documentelor.