avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate AnnaMaria17

Activitate AnnaMaria17

Bună ziua!
Am și eu o întrebare
Sunt divorțată și în partaj cu fostul soț pentru un apartament
Ce as putea face sa nu mai apar codebitor la creditul de la prima casa pentru a face un credit ipotecar pentru o casa
Va mulțumesc
Buna ziua!
Mi-a spus avocata mea că pentru prima înfățișare de partaj am nevoie de ceva de la anaf .
Îmi puteți spune și mie de ce am nevoie ?
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Partaj

Apartamentul a fost cumpărat acum 5 ani iar de aproximativ 1 an el plătește rata (nu a fost de acord ca eu sa contribui ), iar în clipa de față nimeni nu mai locuiește acolo .
Dumneavoastră spuneți că orice decizie as lua , sa continui sau nu cu partajul tot mi se va cuvine și mie ceva ?
Răspuns la discuția Partaj

Și acea taxa de 3% din valoarea bunurilor ? Trebuie plătită și ea chiar daca renunț ?
Și dacă de exemplu renunț la partea mea și îi cedez lui totul , judecătorul mă poate obliga sa ii plătesc și cheltuielile de judecată , chiar daca îi rămâne lui tot ?
Mulțumesc
Discuție Partaj
Buna ziua,
Recent am divorțat și urmează să mă prezint la prima înfățișare pentru partaj. La partaj avem de împărțit un apartament cumpărat prin prima casa unde eu figurez ca și codebitor. Mă puteți va rog ajuta cu câteva nelămuriri?
1. In ce măsură mă afectează faptul că acel creditul este făcut pe numele fostului soțului ?
2. Daca după prima înfățișare vreau sa renunț , mă afectează în vreun fel lucrul asta ? În declarația de divorț fostul soț are pretenția ca apartamentul sa ii rămână în totalitate lui și pe lângă asta sa ii restitui toți banii cheltuiți în instanță iar eu nu as mai vrea sa merg mai departe , cheltuielile in instanță fiind mult prea mari .
Vă mulțumesc !