avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Am și eu o întrebare Sunt divorțată ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Am și eu o întrebare Sunt divorțată și în partaj ...

Bună ziua!
Am și eu o întrebare
Sunt divorțată și în partaj cu fostul soț pentru un apartament
Ce as putea face sa nu mai apar codebitor la creditul de la prima casa pentru a face un credit ipotecar pentru o casa
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:11, 22 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sa cereti la partaj sa i se atribuie casa si creditul si sa citati si banca ca hotararea sa ii fie opozabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-partaj ContSters259426 ContSters259426 am cumparat o locuinta prin credit prima casa, impreuna cu sotul meu, insa acum, in prag de divort, nu ne putem intelege asupra bunurilor dobandite in timpul ... (vezi toată discuția)
Credit la banca pentru apartament partajat TOS55555 TOS55555 cum pot sa modific un contract de credit ipotecar dupa divort si partaj?Am facut in timpul casatoriei credit ipotecar pt casa.Eu fiind girant iar fostul sot ... (vezi toată discuția)
demersuri necesare partaj Mariana231 Mariana231 Buna ziua am si eu o întrebare , am divortat dar nu am făcut partajul problema e ca avem împreuna un împrumut ipotecar iar notarul spune ca am nevoie de ... (vezi toată discuția)