avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Mi-a spus avocata mea că pentru prima ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Mi-a spus avocata mea că pentru prima înfățișare ...

Buna ziua!
Mi-a spus avocata mea că pentru prima înfățișare de partaj am nevoie de ceva de la anaf .
Îmi puteți spune și mie de ce am nevoie ?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 09:50, 29 Septembrie 2020
Mai intrebati va o data avocata ca noi nu avem de unde ghici ce este necesar in dosarul dvs.
Aveți nevoie de certificat de atestare fiscală de la ANAF, fiecare dintre soți. Acest act atestă dacă aveți sua nu datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act constitutiv atestat utc utc Buna ziua, Vreau sa-mi înființez o firma de paza, actul constitutiv trebuie atestat sau autentificat. am un prieten care este consilier juridic. ... (vezi toată discuția)
Mandatare pentru inchidere pfa Mihai223 Mihai223 Am un PFA infiintat acum ceva vreme si pe care urmeaza sa mi-l radieze o avocata care s-a ocupat si de infiintare. Din cate stiu, dupa inchidere, eu va trebui ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj GEORGE  PASARICA GEORGE PASARICA am avut prima infatisare la divort, am acceptat conditiile fara sa fiu la curent cu pretentiile sotiei , care a introdus si partajul in defavoarea mea, ce pot ... (vezi toată discuția)