avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... divort, partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

divort, partaj

am avut prima infatisare la divort, am acceptat conditiile fara sa fiu la curent cu pretentiile sotiei , care a introdus si partajul in defavoarea mea, ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Cristina Oros , Avocat 19:21, 22 Mai 2010
Ar trebui sa precizati ce s-a dispus la termenul de judecata.
Dac-ati fost de acord cu conditiile, ce-ati vrea sa faceti acum?
Sa-nteleg ca v-ati razgandit?
nu prea inteleg la ce va referiti . in momentul in care ati primit citatia si cererea de chemare in judecata, dvs. nu ati citit continutul acesteia ??
m-am lasat in baza unui avocat platit
Tot n-ati raspun la intrebare: s-a solutionat cumva procesul prin tranzctie?
partajul urmeaza sa se judece, dar sa cerut ca eu sa suport cheltuielile de judecata, iar divortul sa pronuntat de comun acord

Alte discuții în legătură

Divort suteanu maria suteanu maria Buna ziua!Imi cer scuze ca insist pe aceasta tema dar sper ca ma veti intelege.Sotul meu a deschis divortul,am avut termen pe 26 26 2009,nu ne-am prezentat ... (vezi toată discuția)
Cerere reconvenþionalã_divorþ prin acordul pãrþilor_taxã de timbru CatanaNelu CatanaNelu Urmează să depun o cerere reconvenţională prin care solicit desfacerea căsătoriei prin divorţ cu acordul părţilor. Este îndeajuns taxa judiciară ... (vezi toată discuția)
Lamurire ionicon ionicon buna ziua va rog sa ma lamuriti, daca se poate acum o luna am intentat proces de divort si am cerut sa-mi fie incredintat copilul minor si sa-mi reiau numele ... (vezi toată discuția)