Sunt Pfa si lucrez croitorie cu materialul clientului .Ce acte dau clientului in afara de bonul fiscal din casa de marcat,, când imi aduce materialul . Nu stiu ce trebuie să fac pe ce scriu numele clientului cat material mi-a adus ,ce vrea sa-i cos .Va mulțumesc daca ma invatati si pe mine sa nu am probleme
Unde se depune dosarul pentru drepturile copiilor celor deportati în URSS BULGARIA ? TATĂL MEU A MURIT CU 2 ANI ÎN URMA ȘI AM AUZIT CA PRIN IULIE S-A DAT O LEGE CA COPII CELOR CARE AU FOST DEPORTAȚI ÎN URSS BULGARIA AU DREPTUL LA O INDEMNIZAȚIE LUNARĂ .DORESC SA SȚIU DACĂ ESTE ADEVĂRAT ȘI UNDE TREBUIE DEPUSE DOSARELE ? VA MULȚUMESC ANTICIPAT
Va trebuie raport de productie si bon de consum. Cautati modele pe net.
La achizitia de materiale pe care trebuie s-o faceti pe pfa doar cu factura, intocmiti nir.
Bună ziua SUNT PFA croitorie eu pana acum o luna lucram cu materialul clientului acum am schimbat codul CAEN sa pot vinde online .Acum cumpăr materiale textile și cos rochii pe care le vând pe internet .Vreau sa știu în afară de factura, bon fiscal și registru de incasari și plăti ce acte imi trebuie .Mai trebuie sa scriu pe ceva aprovizionarea sau ce produc ? ceva registrul de productie ? și pentru aprovizionarea cu materiale textile ? Unde scriu .Vă rog mult nu știu cum sa fac sa nu greșesc .Pana acum am scris pe un caiet toațe materialele textile ce am cumpărat și pe altul ce am făcut din ele și cât am consumat ,dar cred ca sunt acte special pentru așa ceva . Va ro mult dacă puteți dați-mi un sfat ce e bine și ce nu ca eu nu mă pricep delocși nu îmi permit contabil câștig foarte puțin . VA MULȚUMESC MULT