avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... DACA NU AM CONTRIBUIT DECAT 2ANI LA SISTEMUL DE PENSII ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

DACA NU AM CONTRIBUIT DECAT 2ANI LA SISTEMUL DE PENSII DAR AM ...

DACA NU AM CONTRIBUIT DECAT 2ANI LA SISTEMUL DE PENSII DAR AM 65 DE ANI am dreptul la vreo indemnizație sociala ?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 17:36, 30 Noiembrie 2022
Trebuie sa aveti minim 15 ani stagiu de cotizare ca sa aveti dreptul la pensie . Intrebati la Primarie daca va incadrati la vreun ajutor social .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare fara stagiu complet de cotizare Gabi-007 Gabi-007 Buna seara, Am o intrebare simpla si anume: daca am in total doar 6 ani de munca (cu intreruperi, dar in total sant 6 ani) inregistrati pe cartea de munca pot ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala stroiescuangela stroiescuangela Buna ziua , doresc sa va intreb daca ma pot pensiona ?deoarece am fost operata de neo col uterin in 2008 histerectomie totala (raze+citostatice) ,am beneficiat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vă rog să îmi spuneți ce acte trebuie să depun ... nicolae2024 nicolae2024 Bună ziua, Vă rog să îmi spuneți ce acte trebuie să depun pentru indemnizația (pensia) socială deoarece am cotizat 7 ani și nu am vechimea pentru ... (vezi toată discuția)