avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Sunt Pfa si lucrez croitorie cu materialul clientului.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Sunt Pfa si lucrez croitorie cu materialul clientului.

Sunt Pfa si lucrez croitorie cu materialul clientului .Ce acte dau clientului in afara de bonul fiscal din casa de marcat,, când imi aduce materialul . Nu stiu ce trebuie să fac pe ce scriu numele clientului cat material mi-a adus ,ce vrea sa-i cos .Va mulțumesc daca ma invatati si pe mine sa nu am probleme
Ultima modificare: Vineri, 22 Aprilie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa ce acte trebuie pentru aprovizionare ,confecȚionare Și vÂnzare pe internet USTURO  RODICA USTURO RODICA Bună ziua SUNT PFA croitorie eu pana acum o luna lucram cu materialul clientului acum am schimbat codul CAEN sa pot vinde online .Acum cumpăr materiale ... (vezi toată discuția)
Pfa, neplatitor si avize de insotire a marfii denisa-m denisa-m Buna seara! Am o mare nelamurire legat de avize de primire a marfii. Sa va explic mai pe larg o situatie. Sunt pfa, neplatitoare de tva , implozit la norma , ... (vezi toată discuția)
Registrul special al casei de marcat frezii frezii Buna ziua,ieri s-a defectat casa de marcat.Au venit si au luat-o iar seara am primit-o inapoi,astfel incat ieri toate incasarile au fost trecute in acel ... (vezi toată discuția)