Buna ziua,ieri s-a defectat casa de marcat.Au venit si au luat-o iar seara am primit-o inapoi,astfel incat ieri toate incasarile au fost trecute in acel registru special.
Acum incepe problema mea:cum trec in registrul de casa ,cu ce act totalul incasarilor de ieri scrise doar in registrul special.Am facut un monetar(se mai face?)si am introdus banii in registrul de casa.Problema e ca azi fiind ultima zi din luna,scot z-ul lunar unde acesti bani nu vor aparea.Am mai intrebat la altii:unii zic sa bat pe casa totalul(ca sa apara la z-ul lunar),altii zic sa nu mai trec prin casa de marcat ceea ce e scris in registrul special.Nu stiu cum sa fac sa nu gresesc.Mai am timp pana deseara.Stie cineva cum se procedeaza corect?Multumesc.
Vanzarile care au fost facute cat timp casa de marcat a fost in service se trec in acel registru special.
Cand vine casa de marcat inapoi, aceste vanzari se inregistreaza in casa de marcat si bonul fiscal astfel emis se ataseaza in acel registru si sa corespunda totalurile din bon si registru.
Astfel zet-ul zilnic sau raportul lunar este corect emis.