avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Activitate Ex nihilo nihil

Activitate Ex nihilo nihil

Va multumesc !

gi-jane2 a scris:

da, ii puteti face planger pt violarea secretului corespondentei.

Art. 302

Violarea secretului corespondenţei

(1) Deschiderea, sustragerea, distrugerea sau reţinerea, fără drept, a unei corespondenţe adresate altuia, precum şi divulgarea fără drept a conţinutului unei asemenea corespondenţe, chiar atunci când aceasta a fost trimisă deschisă ori a fost deschisă din greşeală, se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

(2) Interceptarea, fără drept, a unei convorbiri sau a unei comunicări efectuate prin telefon sau prin orice mijloc electronic de comunicaţii se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.




Va salut cu respect !
Partenera mea de viata mi-a spart parola telefonului si a navigat fara consimtamantul meu (desigur), prin aplicatiile mele sociale si alte domenii cu caracter personal, precum poze.
Ma pot adresa politiei pentru aceasta speta?
Pai el are multe cuvinte de rau la adresa mea iar eu am chitante. Cuvantul lui impotriva multor dovezi ale mele. Insa sa dovedesc, zi de zi, an de an cu chitante pentru fiecare luna e chiar absurd.
Nimeni nu pastreaza asa ceva, nu suntem paranoici dupa avere.

gi-jane2 a scris:

nu stiu ce intelegeti dvs prin amortizare, dar nu are nicio importanta ce valoare are casa sau avea si cat ati cheltuit. Impozit era firesc sa platiti, ca sunteti proprietar.
mai departe, conteaza ce aveati de facut prin contract ce presupunea aceatsa intretinere si daca ati facut ce trebuia.
Daca l-ati intretinut in anii astia, nu conteaza ce vrea barbatul.
Va trebui sa dovediti ca ati respectat contractul, altfel, pierdeti casa si desigur si banii dati pana acum, nu puteti soliita banii cheltuiti pe intretinerea batranului, i-ati cere degeaba.


Am chitante ale utilitatilor, impozitelor si a cheltuielilor din cel putin ultimii 5-6 ani insa n-am fost atat de cinic in a pastra chitantele de la cosul zilnic de cumparaturi.
Felicitari mie !

PS: Am sa ma agat insa de cei 10 ani amortizati.

mitabiciclista a scris:

Puteti sa cereti restituirea banilor cheltuiti in acesti 12 ani pt intretinere.Daca puteti dovedi asta in instanta cu probe.

Va salut cu respect !
In anul 2008 am semnat un contract de intretinere cu un domn in varsta care mai apoi a devenit tatal meu vitreg, casatorindu-se cu mama mea. Dupa 12 ani de pasnica colaborare, acesta doreste rezolutiunea contractului de intretinere din motive puerile. Dar dupa 12 ani !!!
Doresc sa precizez, ca undeva in josul paginii contractului de intretinere, s-a evaluat apartamentul la o suma care se amortiza in 10 ani. Ne aflam in 2020 deci, 12 ani, timp in care mi-am facut datoria fata de dansul. Sunt actionat in judecata cu rezolutiune contract intretinere.