pai de aceea am si postat sa ma ajute un avocat sa fac treaba asta....nu a avut nici o zi de spitalizare si a dat declaratia ca nu are pretentii apoi fiind trimis de politie la iml pt expertiza
Am facut in 2008 un accident in urma caruia m-am ales cu dosar penal fiin cu vatamare si numerele rosii care imi expirasera.am la dosar declaratie din partea victimei ca nu are pretentii civile materiale si nu intenteaza proces inca de atunci si cu toate astea nu am primit nimic acasa si nu stiu ce se intampla cu permisul meu...as dori un avocat sa ma ajute in aceasta problema daca intr-adevar asa se poate rezolva problema mea.....multumesc
cererea a fost depusa stimata doamna dar am intrat in pauza asta pt vacanta intrucat nu s-a considerat a fi un adevarat proces penal mi s-a acordat termenul de judecata in 23 septembrie....daca nu se pronunta reabilitarea inaintea sentintei de conducere a unui auto neinmatriculat sant inca recidivist?multumesc mult
nu am in fata acum hotararea dar stiu sigur urmatoarele fapta a fost facuta in 1997,am executat 3 luni dupa care m-am judecat in libertate pana in 1999 cand s-a dispus arestarea....am facut si o incercare mai departe dar deja la prmul termen mi s-a respins apelul si am ramas definitiv si am executat restul de pedeapsa pana la 2 ani cat era fractia de executat din 3...am intrat in comisie la Slobozia si am fost liberat conditionat in aug 2001...asta vreau sa aflu daca ma puteti ajuta daca perioada de proba a trecut pentru ca acum avand dosarul asta de conducere a unui auto neinmatriculat in eventualitatea unei sentinte cu suspendare sa nu primesc restul de pedeapsa de atunci....Va multumesc(revin cu restul de informatii cand o sa am hot jud in fata)
Am avut in trecut mai exact in 1999 o condamnare de 3 ani cu executare din care am executat numai 2 ramanand un rest de pedeapsa de 1 an.Acum am fost implicat intr-un accident auto fiind la volanul unui auto cu nr rosii expirate fara a fi in cunostiinta de cauza nefiind eu proprietarul....in cazul in care se decide inceperea cercetarii penale mai am vreo problema cu restul de pedeapsa de atunci?....liberarea conditionata a avut loc in 2001 ...va multumesc!