avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Activitate mary2007

Activitate mary2007

Discuție testament
Buna ziua, sunt proprietara unei case, divortata, cu un copil minor. In eventualitatea faptului ca eu si copilul meu să decedam, cine ar fi mostenitorii? Mentionez faptul că am parintii in viata, surori, doar ca as dori sa intocmesc un testament in favoarea unei terte persoane, din afara familiei. Multumesc
Buna ziua, locuiesc la parterul unei case, cu un etaj unde locuieste alta familie. Costurile reparatiei acoperisului, burlanelor si a fatadei se imparte in mod egal? Multumesc
Buna seara, un grup de locatari ai unei curti comune din centrul vechi al Brasovului s-a judecat timp de 20 de ani cu Biserica Neagra Brasov, parte a Bisericii Evanghelice. In luna februarie 2019, au primit o sentinta definitiva pozitiva la rectificarea de carti funciare si apartamentare cerute pe baza expertizelor. Totusi nu li se emite ordinul prefectului pentru terenurile aferente constructiilor si nu isi pot intabula imobilele pentru ca Biserica Neagra nu lasa OCPI-ul sa stearga sarcinile privind terenul, desi in cursul rechizitoriului a fost de acord cu acest lucru. De ani de zile, locatarii nu pot vinde, intabula, face succesiuni, renovari ale fatadelor, contracte noi pentru utilitati, si asteapta carti funciare. Cum poate fi rezolvata o asemenea speta, care pare o actiune de rea vointa? Ceva gen, nu e al meu, dar nici voi sa nu traiti linistiti, desi, repet, vorbim despre o institutie bisericeasca. Multumesc